שנהיה לראש ולא לזנב- הסודות, השקרים, המספרים שמאחורי עולם האוכל הישראלי
הרצאה על מאחורי הקלעים של עולם האוכל – ובעיקר מהזווית השיווקית. איך השפים הפכו למכונות מזומנים, והאם התדמית והשיווק הם חזות הכל . מדוע הענף המסוכן בארץ מפתה כל כך הרבה אנשים להשקיע בו הון.
בנוסף – מה גילתה המצלמה הנסתרת במסעדה של איל שני? מי השף שניסה לרמות איל הון יהודי? ופרשיות נוספות מאחורי הקלעים של עולם המסעדות.
בהמשך גם טיפים וכל חוקי ה"עשה ואל תעשה" בארוחות עסקיות.
דברו איתנו. guy@eshetcohen.com | קלישר 30, תל-אביב | 054-2281766
© 2025 כל הזכויות שמורות לניב עשת כהן יצוג והפקה בע״מ | הצהרת נגישות | אתר. tabuzzco
חיפוש טאלנט