WhatsApp Chat
Send us a message today and we will contact you as soon as possible.

ניב גלבוע

שם ההרצאה: שנהיה לראש ולא לזנב- הסודות, השקרים, המספרים שמאחורי עולם האוכל הישראלי

שנהיה לראש ולא לזנב- הסודות, השקרים, המספרים שמאחורי עולם האוכל הישראלי

הרצאה על מאחורי הקלעים של עולם האוכל – ובעיקר מהזווית השיווקית. איך השפים הפכו למכונות מזומנים, והאם התדמית והשיווק הם חזות הכל . מדוע הענף המסוכן בארץ מפתה כל כך הרבה אנשים להשקיע בו הון.

בנוסף –  מה גילתה המצלמה הנסתרת במסעדה של איל שני? מי השף שניסה לרמות איל הון יהודי? ופרשיות נוספות מאחורי הקלעים של עולם המסעדות.

בהמשך גם טיפים וכל חוקי ה"עשה ואל תעשה" בארוחות עסקיות.

  • איך עושים עסקים וקשרים במהלך ארוחה
  • איפה נעשים ה"פאאור לאנצ'ים" בישראל
  • איך מזמינים את היין הנכון
  • איך נדע מה להזמין לאכול
  • איך נזהה שאנחנו בסעדה טובה

סושיאל.

קרדיט צילום: פיני סילוק

חיפוש טאלנט